Završen II. međunarodni turnir

Međunarodni teniski turnir po drugi put održan je u sklopu “51. Orahovačkog proljeća” u organizaciji TK Orahovica, Zajednice ŠUGO, Grada Orahovice i TZG Orahovica. Preko 40 natjecatelja iz Sarajeva, Žepča, Doboja, Našica, Đurđenovca, Feričanaca, Orahovice, Slatina, Virovitice i Zagreba 3 dana se družilo i borilo na terenima TK Orahovica. Prepuni tereni vrhunskih tenisača, brojni navijači i posjetitelji dokaz su da novo vodstvo TK Orahovica radi odličan posao, te slobodno možemo reći kako se svojom organizacijom turnira nameću u TOP5 događanja “Orahovačkog proljeća”.

Turnir su posjetili gradonačelnica Ana – Marija Petin, predsjednik Zajednice ŠUGO Igor Hozić i voditeljica ureda Turističke zajednice Lana Jurkin. Domaćini su se pokazali kao pravi domaćini i organizatori turnira, a gradonačelnica Petin je pozdravila sve goste i zaželjela im dobrodošlicu u Orahovicu te otvorila turnir. Nakon dva dana u kojima su održani turniri za veterane i seniore, u nedjelju su igrani finalni mečevi.

U finalnom meču seniora Slaven Mađarić s 2:0 dobio je Igora Androša i osvojio naslov prvaka u seniorskoj kategoriji, dok je u kategoriji veterana Josip Radočaj s 2:1 pobijedio Ivicu Kovačevića.

Predsjednik TK Orahovica Miroslav Radaković zahvalio se svima na sudjelovanju. Posebnu zahvalu istaknuo je Gradu Orahovici, Turističkoj zajednici i Zajednici športskih udruga grada Orahovice na pokroviteljstvu i pomoći u organizaciji. Medalje i pehare najboljima uručila je pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Marija Šafer koja se zahvalila organizatorima na sudjelovanju na manifestaciji “51. Orahovačko proljeće”.